search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:01
MENU CLOSE

Απατούσε τη γυναίκα του μέχρι που εκείνη τον έπιασε στα πράσα και του έκανε το αυτοκίνητο θρύψαλα (Video)

24.06.2020 14:14
Απατούσε τη γυναίκα του μέχρι που εκείνη τον έπιασε στα πράσα και του έκανε το αυτοκίνητο θρύψαλα (Video) - Media

 

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν μια οργισμένη γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση να κάνει θρύψαλα ένα κόκκινο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Για την ακρίβεια το έκανε καλοκαιρινό. Όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί το μυστήριο λύθηκε. Το αυτοκίνητο ήταν του συζύγου της και ήταν σταθμευμένο έξω από την ερωτική φωλιά που είχε στήσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου, εκείνος και η ερωμένη του. 
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Τίο Γκαλέγκος της Αργεντινής. Η σύζυγος αποφάσισε να παρακολουθήσει τον άνδρα της ο οποίος τον τελευταίο καιρό εργαζόταν μέχρι αργά και είχε συνεχώς συσκέψεις, για να δει τι γίνεται. 
Τον είδε να σχολνάει από τη δουλειά του και να μπαίνει στο αυτοκίνητο του μαζί με μια αιθέρια ύπαρξη. Από απόσταση ακολούθησε το κόκκινο όχημα μέχρι που εκείνο σταμάτησε στο πάρκινγκ ξενοδοχείου. 

 

Το ζευγάρι βγήκε από μέσα και κατευθύνθηκε σε ένα από τα δωμάτια. Τότε η απατημένη σύζυγος, εκτός ορίων, πήρε έναν σιδερένιο λοστό και άρχισε να σπάει το όχημα. «Κατέστρεψες μια οικογένεια. Μην γυρίσεις στο σπίτι, στη γυναίκα σου και στα παιδιά σου. Και πώς να γυρίσεις εεε;» φώναζε η σύζυγος και συνέχιζε να καταστρέφει το κόκκινο αυτοκίνητο. 
Τελικά τη συνέλαβε η αστυνομία. Οι ζημιές που προκάλεσε στο αυτοκίνητο ξεπερνούν τις 4.000 ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι ότι άνδρας δεν υπέβαλλε μήνυση στη σύζυγο του για την πράξη της. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01