search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Πλειστηριασμοί: Σε ιστοσελίδα όλα τα ακίνητα που βγαίνουν στο «σφυρί»- Ήδη μπήκαν 34.456 αγγελίες

24.06.2020 14:58
Πλειστηριασμοί: Σε ιστοσελίδα όλα τα ακίνητα που βγαίνουν στο «σφυρί»- Ήδη μπήκαν 34.456 αγγελίες - Media

 

Ειδικό ιστότοπο κατασκεύασαν οι τράπεζες στον οποίο δημοσιεύονται, αναλυτικά και κατατοπιστικά στοιχεία των ακινήτων που βγάζουν στο «σφυρί», με στόχο να τρέξουν ταχύτερα οι πλειστηριασμοί.

Ο ενδιαφερόμενος μπαίνει στην εφαρμογή, διαλέγει την περιοχή που θέλει αποκτήσει ακίνητο, επιλέγει τι είδους ακίνητο επιθυμεί και αρχίζει το ψάξιμο από τον υπολογιστή του.

Η αύξηση της ζήτησης για ακίνητα που καταγράφεται από το 2018, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, θα επιταχύνει τους πλειστηριασμούς των κατασχεμένων ακινήτων εκτιμούν τραπεζικά στελέχη.

Στην ουσία πρόκειται για «μικρές αγγελίες» στις οποίες καταγράφονται τα δεδομένα των ακινήτων που έχουν κατασχέσει, λόγω απλήρωτων δανείων και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις προσφορές τους στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες.

Πρόκειται για την πλατφόρμα www.landea.gr η οποία είναι ήδη στον αέρα και περιμένει υποψήφιους «υπερθεματιστές». Το προφίλ της είναι αντίστοιχο, ίσως και καλύτερο, από αντίστοιχες ιστοσελίδες πώλησης ακινήτων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30