search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:40
MENU CLOSE

Η Κέιτι Πράις επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του πρώην της – Την ανέφεραν στην αστυνομία (Photos)

25.06.2020 14:34
Η Κέιτι Πράις επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του πρώην της - Την ανέφεραν στην αστυνομία (Photos) - Media

 

Στην αστυνομία καταγγέλθηκε η Katie Price, καθώς «προσπαθούσε να εισβάλειστο σπίτι του πρώην Kris Boyson και της Bianca Gascoigne».

Η 42χρονη Βρετανή τηλεπερσόνα Katie φέρεται να φώναζε και να ούρλιαζε, ενώ προσπαθούσε να μπει μέσα στο ακίνητο, λίγες μέρες μετά την είσοδο της νέας συντρόφου του πρώην της, της 33χρονης Bianca.

Η Bianca δεν ήταν σπίτι εκείνη την στιγμή, αλλά λέγεται ότι «αισθάνεται να απειλείται» μέρες μετά την προσπάθεια της Katie να την προειδοποιήσει κατά του να βγαίνει ραντεβού με τον 31χρονο προσωπικό της προπονητή και πρώην της.

Ο Κρις και η Μπιάνκα

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα και ήταν τόσο δυνατό που οι γείτονες βγήκαν για να μάθουν τι συνέβαινε.

Μια πηγή είπε στη The Sun Online: «Η Katie ήρθε για να αντιμετωπίσει τον Kris και εμφανίστηκε να κλαίει.

«Προσπάθησε να την αναγκάσει να εισβάλει και μάλιστα προσπάθησε να σκαρφαλώσει μέσα σε ένα παράθυρο πριν προσπαθήσει να μπει από την πόρτα.

«Ο Kris ανέφερε το περιστατικό για να διασφαλίσει ότι είναι εγγεγραμμένο στην αστυνομία σε περίπτωση που ξανασυμβεί ποτέ ή οποιαδήποτε εγκληματική ζημία έχει γίνει στο μέλλον». Εκπρόσωπος της Katie Price αρνήθηκε να σχολιάσει το MailOnline, λέγοντας ότι «αυτό είναι ιδιωτικό θέμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28