search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:46
MENU CLOSE

Στη φυλακή ο έφηβος που έριξε από 30 μέτρα ύψος ένα 6χρονο παιδί – Γελούσε την ώρα που το έκανε (Photos)

26.06.2020 14:01
Στη φυλακή ο έφηβος που έριξε από 30 μέτρα ύψος ένα 6χρονο παιδί - Γελούσε την ώρα που το έκανε (Photos) - Media

 

Ένας ψυχικά άρρωστος και βίαιος έφηβος χαμογελούσε όταν έριξε ένα 6χρονο αγόρι από την πλατφόρμα προβολής του βρετανικού Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης Tate Modern

Ο έφηβος καταδικάστηκε την Παρασκευή σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 15 ετών για απόπειρα δολοφονίας.

Ο Jonty Bravery, ο οποίος βρισκόταν υπό τη φροντίδα των κοινωνικών υπηρεσιών και του επιτρεπόταν να μην επιβλέπεται, προειδοποιήθηκε ότι «δεν θα μπορούσε ποτέ να απελευθερωθεί».

Ο τότε 17 ετών Bravery είχε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του αφού σήκωσε το αγόρι από τη Γαλλία, τον έφερε προς το κιγκλίδωμα και τον πέταξε από τον 10ο όροφο μπροστά στους τρομοκρατημένους γονείς του παιδιού.

Καθώς το αγόρι έπεσε από ύψος περίπου 30 μέτρων, η μητέρα του φώναξε και τη σταμάτησαν από το να ανέει πάνω από το κιγκλίδωμα, και ο πατέρας του αμφισβήτησε τον Bravery, ο οποίος είχε σηκωθεί, γέλασε και είπε: «Ναι, είμαι τρελός».

Καταδικάζοντας τον Bravery, του Ealing στο δυτικό Λονδίνο, η δικαστής της Old Bailey, κ. Justice McGowan, δήλωσε: «Ο φόβος που πρέπει να έχει βιώσει (το θύμα) και ο τρόμος που ένιωσαν οι γονείς του είναι πέρα ​​από τη φαντασία. Σκόπευες να σκοτώσεις κάποιον εκείνη την ημέρα – σκότωσες σχεδόν αυτό το εξάχρονο αγόρι».

Είπε ότι η διαταραχή του αυτισμού του Bravery (ASD) δεν δικαιολογούσε την επίθεση και αναγνώρισε στοιχεία από ειδικούς ότι παρουσιάζει «σοβαρό και άμεσο κίνδυνο για τους πολίτες».

Ο δικαστής πρόσθεσε: «Θα ξοδέψεις το μεγαλύτερο μέρος – αν όχι όλη – της ζωής σου υπό κράτηση … μπορεί να μην απελευθερωθείς ποτέ»

Ο 18χρονος έχει διαταραχή αυτιστικού φάσματος, ψυχαναγκαστική διαταραχή και πιστεύεται ότι έχει διαταραχή της προσωπικότητας, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ο 6χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του, επέζησε από την πτώση των πέντε ορόφων, αλλά υπέστη τραυματισμούς που του άλλαξαν τη ζωή όταν προσγειώθηκε στην οροφή του πέμπτου ορόφου. Παραμένει σε αναπηρικό καροτσάκι, περνά τις μέρες του με έναν κορσέ στη μέση του, άρχισε να τρώει ξανά τον Ιανουάριο και μιλά πολύ λίγο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:45