search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:08
MENU CLOSE

Χανιά: Ηλικιωμένα αδέρφια κατηγορούνται ότι σκότωσαν την αδερφή τους

29.06.2020 06:45
Απίστευτη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη: Παρίστανε τον υπάλληλο του ΕΟΔΥ και μετακινούταν με «φάρο» περιπολικού! - Media

 

Σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως αποδίδεται η εξαφάνιση της ηλικιωμένης Χανιώτισας, Ευαγγελίας Λυτινάκη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν ένα βροχερό απόγευμα, Δεκέμβρη του 2018, ενώ πήγαινε προμήθειες στο σπίτι του αδερφού της, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Σχεδόν 18 μήνες μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνιση, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με τη δικαιοσύνη να διερευνά δολοφονία με βασικούς υπόπτους δύο αδέλφια του θύματος, σε βάρος των οποίων φέρονται να έχει ασκηθεί η ανάλογη κακουργηματική δίωξη, συμφωνα με την Πατρις. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ήδη ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής Χανίων απολογήθηκε ο ηλικιωμένος αδερφός της άτυχης Ευαγγελίας, ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με την εξαφάνιση.

Λόγω ηλικίας στον αδερφό επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Τον δρόμο προς το ανακριτικό γραφείο θα πάρει και η μία από τις δύο αδερφές της Ευαγγελίας Λυτινάκη, η οποία επίσης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τα όσα αποδίδονται σε βάρος της.

Αν πράγματι η Ευαγγελία Λυτινάκη δολοφονήθηκε, τι απέγινε το πτώμα της; Μέχρι και σήμερα είναι σαν να έχει ανοίξει η γη και την κατάπιε.

Οι οικογενειακές σχέσεις είχαν διαταραχθεί με αφορμή την πώληση ενός ακίνητου-φιλέτου. Η Ευαγγελία διαφωνούσε στην πώληση του καθώς θεωρούσε ότι άξιζε πολλά περισσότερα από την προτεινόμενη προσφορά, όμως τα αδέρφια της φέρεται να πίεζαν να το πουλήσουν καθώς είχαν μεγάλη ανάγκη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03