search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Ραγκούσης: Το νομοσχέδιο για τις πορείες είναι πραγματικά για τα σκουπίδια

02.07.2020 08:19
ragkousis-2.jpg

 

“Είναι αντιγραφή και χειρότερο των χουντικών διατάξεων του ’71” δήλωσε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Γιώργου Χουδαλάκη, του Ιωσήφ Καλαμαράκη και της Στεφανίας Κασίμη.

“Το νομοσχέδιο αυτό είναι πραγματικά για τα σκουπίδια” τόνισε. “Λέει ψέματα ο Χρυσοχοΐδης, δεν χρειάζεται νέο πλαίσιο. Το νομικό πλαίσιο που φέρνουν δεν είναι για να απαλλάξει τον Έλληνα πολίτη από την ταλαιπωρία, αλλά για να τους απαλλάξει από τη δυνατότητά τους να διαμαρτυρηθούν επειδή τους μειώθηκε η σύνταξη ή οτιδήποτε άλλο” σχολίασε. “Η κυβέρνηση ποινικοποιεί τη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις” σημείωσε.

“Λέει ψέμματα για την ταλαιπωρία των 50 ατόμων η κυβέρνηση. Αυτό το νομικό πλαίσιο που φέρνουν δεν είναι για να απαλλάξει τον Έλληνα πολίτη από τη διαμαρτυρία των 50 ατόμων. Το κάνουν για να μην μπορούν οι πολίτες να διαμαρτύρονται”, πρόσθεσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01