04/08/2020 13:53:43

Ραγκούσης: Το νομοσχέδιο για τις πορείες είναι πραγματικά για τα σκουπίδια

Ραγκούσης: Το νομοσχέδιο για τις πορείες είναι πραγματικά για τα σκουπίδια  - Media

 

"Είναι αντιγραφή και χειρότερο των χουντικών διατάξεων του '71" δήλωσε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Γιώργου Χουδαλάκη, του Ιωσήφ Καλαμαράκη και της Στεφανίας Κασίμη.

"Το νομοσχέδιο αυτό είναι πραγματικά για τα σκουπίδια" τόνισε. "Λέει ψέματα ο Χρυσοχοΐδης, δεν χρειάζεται νέο πλαίσιο. Το νομικό πλαίσιο που φέρνουν δεν είναι για να απαλλάξει τον Έλληνα πολίτη από την ταλαιπωρία, αλλά για να τους απαλλάξει από τη δυνατότητά τους να διαμαρτυρηθούν επειδή τους μειώθηκε η σύνταξη ή οτιδήποτε άλλο" σχολίασε. "Η κυβέρνηση ποινικοποιεί τη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις" σημείωσε.

"Λέει ψέμματα για την ταλαιπωρία των 50 ατόμων η κυβέρνηση. Αυτό το νομικό πλαίσιο που φέρνουν δεν είναι για να απαλλάξει τον Έλληνα πολίτη από τη διαμαρτυρία των 50 ατόμων. Το κάνουν για να μην μπορούν οι πολίτες να διαμαρτύρονται", πρόσθεσε. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.