search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:30
MENU CLOSE

Νιόπαντρο ζευγάρι επιχείρησε να φωτογραφηθεί σε βράχο δίπλα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα, αλλά του βγήκε ξινό – Τους πήραν τα κύματα (Video)

03.07.2020 17:49
Σέρφερς πήγαν να καβαλήσουν το ίδιο θηριώδες κύμα και συγκρούστηκαν (Video)  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία Λαγκούνα στην Καλιφόρνια. Ένα ζευγάρι που μόλις είχε παντρευτεί πήγε με τα ρούχα του γάμου, επάνω σε έναν βράχο και επιχείρησε να φωτογραφηθεί με φόντο τη θάλασσα. 
Λίγο πριν αρχίσει ο φωτογράφος να παίρνει λήψεις, ένα τεράστιο κύμα έσκασε με ορμή επάνω στο βράχο. Τον κάλυψε σχεδόν ολόκληρο και μαζί με αυτόν κάλυψε και το ζευγάρι που το παρέσυρε μέσα στο νερό. 
Με τα ρούχα που φορούσε η νύφη και ο γαμπρός αλλά και με τα ρεύματα της αφρισμένης θάλασσας ήταν αδύνατον το ζευγάρι να βγει στην ακτή. Κινδύνευε πραγματικά. Τελικά δυο ναυαγοσώστες που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί βούτηξαν στο νερό και έσωσαν το ζευγάρι.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01