28/11/2020 21:50:53

Νιόπαντρο ζευγάρι επιχείρησε να φωτογραφηθεί σε βράχο δίπλα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα, αλλά του βγήκε ξινό – Τους πήραν τα κύματα (Video)

Νιόπαντρο ζευγάρι επιχείρησε να φωτογραφηθεί σε βράχο δίπλα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα, αλλά του βγήκε ξινό – Τους πήραν τα κύματα (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία Λαγκούνα στην Καλιφόρνια. Ένα ζευγάρι που μόλις είχε παντρευτεί πήγε με τα ρούχα του γάμου, επάνω σε έναν βράχο και επιχείρησε να φωτογραφηθεί με φόντο τη θάλασσα. 
Λίγο πριν αρχίσει ο φωτογράφος να παίρνει λήψεις, ένα τεράστιο κύμα έσκασε με ορμή επάνω στο βράχο. Τον κάλυψε σχεδόν ολόκληρο και μαζί με αυτόν κάλυψε και το ζευγάρι που το παρέσυρε μέσα στο νερό. 
Με τα ρούχα που φορούσε η νύφη και ο γαμπρός αλλά και με τα ρεύματα της αφρισμένης θάλασσας ήταν αδύνατον το ζευγάρι να βγει στην ακτή. Κινδύνευε πραγματικά. Τελικά δυο ναυαγοσώστες που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί βούτηξαν στο νερό και έσωσαν το ζευγάρι.  
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.