13/08/2020 23:20:14

Τα ήθελε και τα έπαθε: Θετικός ο ακροδεξιός Μπολσονάρου στον κορωνοϊό

Τα ήθελε και τα έπαθε: Θετικός ο ακροδεξιός Μπολσονάρου στον κορωνοϊό - Media

 

Ο ακροδεξιός Ζαίρ Μπολσονάρου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο άνθρωπος που έλεγε ότι ο κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη, ο ακροδεξιός που προέτρεπε τον κόσμο να μη φοράει μάσκα, ούτε άλλωστε ο ίδιος φορούσε, την πάτησε. Σαν να το επιζητούσε είτε από βλακεία είτε γιατί πράγματι νόμιζε ότι ο ιός δεν κολλάει, τελικά κόλλησε ο ίδιος. 
Την ανακοίνωση ότι είναι θετικός, την έκανε ο ίδιος ο ακροδεξιός Βραζιλιάνος πρόεδρος στην κρατική τηλεόραση. Από τους χειρισμούς του Μπολσονάρου, η Βραζιλία είναι η δεύτερη χώρα μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες του Τραμπ σε αριθμό νεκρών από τον κορωνοϊό. Έχει περισσότερους από 65.000 νεκρούς και περισσότερο από 1,6 εκατομμύρια κρούσματα. 
Και όλα αυτά γιατί ο Μπολσονάρου έλεγε ότι ο ιός δεν είναι τίποτε, δεν χρειάζονται μέτρα προστασίας δεν χρειάζεται ο κόσμος να τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας. Μάλιστα ο ίδιος έλεγε πως ακόμη και εάν προσβληθεί από τον ιό θα γίνει αμέσως καλά γιατί έχει αθλητική κράση. Και τελικά κόλλησε. 
Ο Μπολσονάρου τις τελευταίες ημέρες είχε 38 πυρετό και επίμονο βήχα που δεν υποχωρούσε. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.