04/08/2020 14:11:53

Δείπνο Κ. Σακελλαροπούλου - Κυρ. Μητσοτάκη στο Μεταξουργείο μετά συζύγων (Photos)

Δείπνο Κ. Σακελλαροπούλου - Κυρ. Μητσοτάκη στο Μεταξουργείο μετά συζύγων (Photos) - Media

 

Δείπνο σε ταβέρνα στο Μεταξουργείο είχαν το βράδυ της Τετάρτης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κ. Σακελλαροπούλου και ο κ. Μητσοτάκης είχαν παραβρεθεί νωρίτερα σε εκδήλωση στους Στύλους του Ολυμπίου Διός για την ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Σημειώνεται πως η ελληνική προεδρία του παλαιότερου πολιτικού οργανισμού στην Ευρώπη ξεκίνησε στις 15 Μαΐου και έχει εξάμηνη διάρκεια. 

«Για τη χώρα μας, που δοκιμάστηκε σκληρά τα τελευταία χρόνια και κρατήθηκε όρθια, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού και την ευρωπαϊκή της ένταξη, η Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων.

Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από τη συζύγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη.

Πηγή Φωτογραφιών: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.