search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:05
MENU CLOSE

Η Κιμ Καρντάσιαν ανησυχεί για την «διπολική διαταραχή» του Κάνι Γουέστ – Τον στηρίζει για την υποψηφιότητά του στις εκλογές (Video)

10.07.2020 14:09
Η Κιμ Καρντάσιαν ανησυχεί για την «διπολική διαταραχή» του Κάνι Γουέστ – Τον στηρίζει για την υποψηφιότητά του στις εκλογές (Video) - Media

 

Η Kim Kardashian δεσμεύτηκε επιτέλους να υποστηρίξει τον σύζυγό της Kanye West αφού ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου της Αμερικής.

Η 39χρονη σταρ έκανε ανάρτηση στο Twitter την Παρασκευή ένα βίντεο του 43χρονου ράπερ, στο οποίο εξηγεί στους πολίτες της Αμερικής πώς να εγγραφούν για να ψηφίσουν.

Η δημόσια υποστήριξη της Κιμ Καρντάσιαν προς τον σύζυγό της έρχεται εν μέσω ισχυρισμών ότι τόσο αυτή όσο και η οικογένεια «ανησυχούν πολύ» για τον Kanye, ο οποίος φαίνεται να «βρίσκεται στη μέση ενός σοβαρού διπολικού επεισοδίου».

Στο βίντεο, ο Kanye είπε: «Γεια τι συμβαίνει σε όλους, είμαι εδώ στο γραφείο του County Clerk. Ήθελα να σας δείξω πώς έκανα μόλις την εγγραφή μου για να ψηφίσω.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν ότι είναι καταδικασμένοι, αλλά μπορούν πραγματικά να ζητήσουν τα δικαιώματά τους πίσω».

Στη συνέχεια, ο ράπερ συνέχισε να μιλά στον ρεσεψιονίστ για το γιατί άλλα κράτη καθιστούν περίπλοκη την ψηφοφορία.

Πηγές υποστηρίζουν ότι η οικογένεια και όσοι είναι κοντά του ανησυχούν, αλλά πιστεύουν ότι τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν όπως και στο παρελθόν.

«Το πρόβλημα εδώ είναι ότι οι δεσμεύσεις του Kanye προκαλούν προβλήματα».

«Ο Kanye τα πήγαινε καλά εδώ και πολύ καιρό. Στο παρελθόν, υπέφερε τόσο από μανιακά όσο και από καταθλιπτικά επεισόδια που σχετίζονται με τη διπολική του διαταραχή. Αυτή τη στιγμή, αγωνίζεται ξανά », ανέφερε μια πηγή στο People.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24