search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:04
MENU CLOSE

Happy Day: Το παρασκήνιο της επιστροφής του Παπανώτα στο πλευρό της Τσιμτσιλή

12.07.2020 11:42
Happy Day: Το παρασκήνιο της επιστροφής του Παπανώτα στο πλευρό της Τσιμτσιλή - Media

 

Αλλάζει ξανά του χρόνου τo Happy Day. 

Φέτος είδαμε στη θέση του Δημήτρη Παπανώτα τον Χάρη Χριστόπουλο ο οποίος κατάφερε να χαρίσει τη δική του ευχάριστη νότα στην αγαπημένη πρωινή παρέα του Alpha.

Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, όμως, τα πράγματα ξαναλλάζουν στο πάνελ του Happy Day μιας και πρόκειται να επιστρέψει πίσω ένας αγαπημένος πρώην συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στο πάνελ της εκπομπής επιστρέφει ο Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε βρισκόταν στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”.

Όμως, το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ έτσι και αλλιώς ήταν για έναν χρόνο και ο κυριότερος λόγος που αποχώρησε ήταν μία μικρή οικονομική διαφορά που είχε ο δημοσιογράφος με τον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, ο Παπανώτας, στα τέλη της περασμένης σεζόν είχε ζητήσει από τους ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας μία μικρή αύξηση η οποία όμως δεν τού δόθηκε ποτέ και έτσι εκείνος αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Γιώργου Λιάγκα προκειμένου να είναι στο πάνελ της μεσημεριανής εκπομπής του.

Ο καιρός πέρασε, η εκπομπή του Λιάγκα δεν πήγε όπως αναμενόταν και θα σταματήσει και έτσι ο Δημήτρης Παπανώτας δέχτηκε… κρούση από την παλιά επαγγελματική του στέγη για επιστροφή του στην ίδια θέση που για λίγο είχε παραχωρήσει στον Χάρη Χριστόπουλο.

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:02