search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:21
MENU CLOSE

Σημάδια ξυλοδαρμού φέρει ο Κώστας, ο νεαρός διαδηλωτής που συνελήφθη στην πορεία της Πέμπτης (Photo)

12.07.2020 13:22
Σημάδια ξυλοδαρμού φέρει ο Κώστας, ο νεαρός διαδηλωτής που συνελήφθη στην πορεία της Πέμπτης (Photo) - Media

 

Σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο και τα πόδια φέρει ο Κώστας Καλαμπόκας, ο νεαρός διαδηλωτής που συνελήφθη «στο σωρό», όπως καταγγέλλεται, στη μεγάλη διαδήλωση της Πέμπτης ενάντια στη ψήφιση του νέου νόμου για τις διαδηλώσεις, και ο οποίος, κατά την μεταφορά του στην Ευελπίδων, πληροφορήθηκε από τον πατέρα του ότι περνά στη Νομική Αθηνών.

Όπως προκύπτει από φωτογραφία που δημοσιεύει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας ΠΡΙΝ, ο νεαρός διαδηλωτής φέρει εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο και στα πόδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σημάδια ξυλοδαρμού φέρουν και άλλοι εκ των εννέα συλληφθέντων.

Ο Κώστας και οι υπόλοιποι συλληφθέντες πέρασαν το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Σωματεία, μαζικοί φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές, πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες στις 09:30 το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου οι εννέα διαδηλωτές παρουσιάζονται στον Ανακριτή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:21