search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:18
MENU CLOSE

H WIND καλύπτει τις ανάγκες επικοινωνίας των νέων σκαφών του Λιμενικού

15.07.2020 11:17
H WIND καλύπτει τις ανάγκες επικοινωνίας των νέων σκαφών του Λιμενικού - Media

 

H WIND καλύπτει τις ανάγκες επικοινωνίας των δέκα νέων σκαφών τύπου Rafnar 1100 του Λιμενικού, προσφέροντας δωρεάν απεριόριστα δεδομένα (χρήση internet) μέσω του κινητού της δικτύου 4G+.

«Mε αίσθημα ευθύνης ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα για παροχή υπηρεσιών δεδομένων (data) στα νέα σκάφη του Λιμενικού. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την WIND, μέσω της αξιοποίησης των δυνατοτήτων των  δικτύων νέας γενιάς, να συμβάλει στον καθημερινό αγώνα των γυναικών και ανδρών του Λιμενικού σώματος να κρατούν τις ελληνικές θάλασσες ασφαλείς», δηλώνει ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής εταιρικών σχέσεων της WIND Ελλάς.  

Τα Rafnar 1100, σκάφη ισλανδικής σχεδίασης που ναυπηγούνται στην Ελλάδα από τη RAFNAR Hellas αποτελούν ταχύπλοα ειδικών αποστολών, με ειδική σχεδίαση που τα καθιστά αυτο-ανατρεπόμενα, παντός καιρού και αβύθιστα. Διαθέτουν, μεταξύ άλλων, θερμικές κάμερες, αντιβαλλιστική προστασία στην καμπίνα και στα παράθυρα ενώ το εσωτερικό τους μπορεί να διασκευαστεί για τη μεταφορά ασθενών και τραυματιών. Τα σκάφη αυτά φέρουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, συστήματα κρυπτογραφημένης μετάδοσης, θερμική κάμερα, ραντάρ μακράς εμβέλειας, δύο μηχανές Mercury 450 Racing, αλλά και αντιβαλλιστική προστασία καμπίνας επιπέδου ΙΙΙ.

 «Τα Rafnar 1100 Tactical υπερκαλύπτουν πλήρως τις προδιαγραφές του Λιμενικού Σώματος, καθώς ο συνδυασμός των υψηλών επιδόσεων, αξιοπλοΐας και προσφερόμενου εξοπλισμού είναι καθ′ όλα συμβατός με τις επιχειρησιακές απαιτήσεις του Σώματος.» ανέφερε ο Παντελής Στούμπης,  Managing and Sales Director της RAFNAR

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:16