search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:54
MENU CLOSE

Ολλανδία: Πιθανή αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της Vueling

29.08.2012 13:00
Ολλανδία: Πιθανή αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της Vueling - Media

Η αεροπειρατεία εκδηλώθηκε ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στον ολλανδικό εναέριο χώρο. Εκπρόσωπος της εταιρείας το διαψεύδει. Το αεροσκάφος βρίσκεται περικυκλωμένο από δυνάμεις της Ασφάλειας στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ.

Αεροσκάφος της εταιρίας Vueling είχε απογειωθεί από τη Μάλαγα, με προορισμό την Ολλανδία και το αεροδρόμιο του Σιπχολ στο Άμστερνταμ.

Η αεροπειρατεία, άγνωστο ακόμη από πόσους δράστες, εκδηλώθηκε ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στον ολλανδικό εναέριο χώρο.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ και αμέσως άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας το περικύκλωσαν στον διάδρομο προσγείωσης, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ολλανδικής στρατιωτικής αστυνομίας.

Οι επιβάτες βρίσκονται ακόμα μέσα στο αεροπλάνο, ανέφερε η αστυνομία.

Νωρίτερα, το ολλανδικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι έστειλε δύο μαχητικά αεροσκάφη F-16 να αναχαιτίσουν και να συνοδεύσουν το αεροσκάφος της Βουέλινγκ ως το Σίπχολ, όπως ανέφερε ο ιστότοπος nu.nl.

Ωστόσο εκπρόσωπος της εταιρείας, η οποία εδρεύει στην Βαρκελώνη, διέψευσε τις πληροφορίες περί αεροπειρατείας, κάνοντας λόγο για εσφαλμένη συνεννόηση ανάμεσα στον πιλότο και στον πύργο ελέγχου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01