search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:46
MENU CLOSE

ΜέΡΑ 25: Αποχωρήσεις στελεχών με αιχμές κατά Γιάνη Βαρουφάκη και Δανάης Στράτου

16.07.2020 09:16
ΜέΡΑ 25: Αποχωρήσεις στελεχών με αιχμές κατά Γιάνη Βαρουφάκη και Δανάης Στράτου  - Media

 

Δύσκολα είναι τα πράγματα εν όψει καλοκαιριού για τον Γιάνη Βαρουφάκη καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τρία στελέχη είπαν «αντίο» στο ΜέΡΑ25, αφήνοντας αιχμές για τη λειτουργία του κόμματος.

Ο λόγος για τους: Περικλή Φλωρόπουλο (πρώην συντονιστής του ΜέΡΑ 25 στην Πάτρα), τον Αριστοτέλη Παναγόπουλο ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα και την Ράνια Νταλλή, επίσης υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές 2019.

Συγκεκριμένα, ο Π. Φλωρόπουλος, με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, την οποία συνυπογράφει και ο Αριστοτέλης Παναγόπουλος, αφήνει αιχμές κατά του γραμματέα του ΜέΡΑ 25, όσο και κατά της συζύγου του, Δανάης Στράτου, ενώ υποστηρίζει ότι «υπάρχουν άλλες οικογένειες , σύζυγοι , παιδιά , ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος».

Από την άλλη, και η υποψήφια βουλευτής Ράνια Νταλλή σε δική της ανάρτηση στο Facebook εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής της, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «εδώ και καιρό νιώθω ξένο σώμα χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις “οικογένειες” και τις “παρέες” που κυριαρχούν στο κόμμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:45