search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:21
MENU CLOSE

Ανατροπή στην υπόθεση της Μαντλίν: «Είναι ζωντανή και ζει στην Πορτογαλία» σύμφωνα με μαρτυρία

25.07.2020 10:56
Μαντλίν ΜακΚάν: Συνεχίζονται οι έρευνες στο χωράφι στο Ανόβερο - Βρέθηκε υπόγειο - Media

 

Ανατροπή στην υπόθεση της απαγωγής και εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν φέρνει μαρτυρία γυναίκας από την Πορτογαλία η οποία υποστηρίζει ότι το κορίτσι είναι ζωντανό και ζει με μια γερμανική οικογένεια στην πόλη Αλγκάβρε, σε απόσταση περίπου 65 χλμ. από την περιοχή στην οποία εθεάθη τελευταία φορά.

Η γυναίκα ισχυρίζεται πως είδε μια έφηβη, έξω από σούπερ μάρκετ, η οποία είχε το ίδιο σημάδι με αυτό που είχε στο μάτι της η Μαντλίν, πριν από 3-4 χρονια. 

«Τα μάτια της δεν ήταν ακριβώς μπλε, έφερναν περισσότερο στο πράσινο. Το σημάδι στο δεξί μάτι ήταν εμφανές. Είμαι σίγουρη για ό,τι είδα» είπε σε τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με ανεξιχνίαστες υποθέσεις. 

Συνεργάτης της εκπομπής υποστήριξε ότι η γυναίκα ήταν αξιόπιστη.

«Η εκτίμησή της ήταν ότι η Μαντλίν ανατράφηκε χωρίς κανείς να γνωρίζει την πραγματική της ταυτότητα και τώρα η πορτογαλική αστυνομία εξετάζει τον ισχυρισμό της» είπε σύμφωνα με την Daily Mail.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:21