search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:06
MENU CLOSE

Επανέρχονται τα σενάρια του ανασχηματισμού

29.07.2020 09:15
5119982.jpg

 

Στο προσκήνιο βρίσκεται ξανά το σενάριο ανασχηματισμού του κυβερνητικού σχήματος, μετά το προσωρινή αποκλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά.

Οι αλλαγές δεν αναμένεται να είναι σαρωτικές, αλλά συγκεκριμένες.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο Θόδωρος Σκυλακάκης θεωρείται ότι θα είναι επικεφαλής της διαχείρισης του πακέτου από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού, με αρμοδιότητα τα χρήματα αυτά. Στο πλευρό του δεν αποκλείεται να αναβαθμιστεί και ο σημερινός γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος.

Σε επίπεδο υπουργών Γιάννης Βρούτσης και Χάρης Θεοχάρης θεωρούνται υπό αποχώρηση εδώ και μήνες.

Αλλαγές αναμένονται και στο επικοινωνιακό επιτελείο, με τον Στέλιο Πέτσα, στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το σενάριο, να πηγαίνει σε παραγωγικό υπουργείο.

Ένα από τα ονόματα που συζητιούνται για τη θέση του εκπροσώπου είναι ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός.

Για την ίδια θέση είχε γίνει συζήτηση και για τον βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Ταραντίλη, ο οποίος φαίνεται να οδεύει για τη θέση του υφυπουργού Παιδείας, που σήμερα κατέχει ο κ. Διγαλάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:04