search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Βόλος: Συνελήφθη μητέρα που κακοποίησε το γιο της – Τον έπιασε από το λαιμό για να μην βγει έξω

30.07.2020 10:06
Βόλος: Συνελήφθη μητέρα που κακοποίησε το γιο της – Τον έπιασε από το λαιμό για να μην βγει έξω - Media

 

Την κοινή γνώμη του Βόλου απασχολεί για πολλοστή φορά μια 37χρονη γυναίκα, που για άλλη μια φορά φέρεται να έπιασε απ΄τον λαιμό και γρατσούνισε τον 14χρονο γιο της το απόγευμα της Τρίτης στο Βόλο.

Όπως αναφέρει το magnesianew.gr, γείτονες που άκουσαν φωνές απειλές και φασαρία κάλεσαν την Αστυνομία, η γυναίκα συνελήφθη, οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, αλλά ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί αύριο Παρασκευή και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενη.

Η γυναίκα έχει απασχολήσει πολλές φορές την Αστυνομία και τις δικαστικές αρχές, για επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του ανήλικου γιού της, του οποίου έχει την επιμέλεια, ενώ με την υπόθεση έχει ασχοληθεί και το «Χαμόγελο του παιδιού».

Σε ένα από τα πολλά επεισόδια της υπόθεσης, η γυναίκα φέρεται το απόγευμα της Τρίτης να λογομάχησε με τον γιο της, να τον έπιασε από τον λαιμό και να τον γρατσούνισε στο χέρι και στον λαιμό, για να μη βγει από το σπίτι, ενώ για να σταματήσει μπήκε μπροστά της γειτόνισσα με το μωρό της στην αγκαλιά!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 37χρονη, που είναι διαζευγμένη και έχει την επιμέλεια του 14χρονου γιου της, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σωματική και λεκτική. Σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση το ανήλικο παιδί φέρει εκδορές στα χέρια και στον λαιμό, ενώ η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο 14χρονος την έπιασε από τον λαιμό για να ξεφύγει και τον γρατσούνισε.

Η γυναίκα οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, συνοδεία αστυνομικών, ενώ στην αίθουσα παραβρέθηκαν το ανήλικο παιδί που καθόταν στην άλλη άκρη με τον πατέρα του, δύο γειτόνισσες και ο πατέρας της κατηγορούμενης.

Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του παιδιού ζήτησε από το Δικαστήριο, αν δοθεί αναβολή, η γυναίκα να κρατηθεί ή να του επιτραπεί να πάρει το παιδί στο σπίτι του μένει και τον φιλοξενεί η πεθερά της δεύτερης συζύγου του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε αναβολή για να μελετήσει τη δικογραφία και να προετοιμάσει την υπεράσπιση, το Δικαστήριο αποφάσισε να τη δώσει και η γυναίκα να δικαστεί αύριο Παρασκευή το μεσημέρι. Μέχρι τότε θα διατηρηθεί η κράτησή της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01