search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:22
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι πρωταγωνιστές μας «αποχαιρετούν»

30.07.2020 11:40
Άγριες Μέλισσες: Ποιοι πρωταγωνιστές μας «αποχαιρετούν» - Media

 

Νέα πρόσωπα θα μπουν στη δημοφιλή σειρά, ενώ κάποιοι αναμένεται να μας αποχαιρετήσουν…

Όπως όλα δείχνουν, ο Κυπραίος θα μείνει για ακόμα λίγα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά ο ρόλος του. Περίπου στο 150ο επεισόδιο θα μας αποχαιρετήσει. Θα τιμωρηθεί για όλα τα εγκλήματα που έχει πράξει ή τελικά θα βρει τη λύτρωση με άλλο τρόπο;

Ακόμα ένα πρόσωπο που θα δούμε να αποχωρεί από τη σειρά είναι η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία η οποία αφού πάρει εκδίκηση από την Ελένη, με το γράμμα που ανακάλυψε που την καταδεικνύει ως δολοφόνο του Σέργιου, αποφασίζει να φύγει, καθώς δεν υπάρχει πια τίποτα να την κρατάει στο Διαφάνι.

Ένα πρόσωπο που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι και ο Κλεομένης. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Θανάσης Κουρλαμπάς δεν θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την Πηνελόπη για πολύ ακόμα… ‘Αλλωστε, πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός έχει κλείσει ήδη συμφωνία με σειρά που θα προβληθεί στην ΕΡΤ. Το τέλος του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες δεν έχει γνωστό, μέχρι στιγμής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:21