search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:23
MENU CLOSE

Κέρκυρα όπως… Μύκονος: Δύο συλλήψεις για υπαίθρια εκδήλωση σε παραλία

30.07.2020 15:01
Κάρφωσε την πρώην του και τον (νυν) σύντροφο της ότι έκαναν «κορωνοπάρτι»  - Media

 

Φαίνεται ότι τα πάρτι και ο συνωστισμός σε παραλίες και μπιτς μπαρ -παρά τις προειδοποιήσεις των Αρχών, λόγω κορωνοϊού- δεν περιορίζονται στο νησί της Μυκόνου, αλλά το φαινόμενο έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και σε άλλα τουριστικά μέρη της χώρας.

Έτσι, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Κέρκυρα δύο αλλοδαποί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του ΑΤ Παλαιοκαστριτών, σε παραλία του νησιού να έχουν διοργανώσει υπαίθρια εκδήλωση, παραβιάζοντας την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης δημόσιων εκδηλώσεων, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
 
Τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 10.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:23