19/09/2020 11:58:04

Έρχονται τα Su-57 - Σε μαζική παραγωγή το ρωσικό stealth μαχητικό (Photos)

Έρχονται τα Su-57 - Σε μαζική παραγωγή το ρωσικό stealth μαχητικό (Photos) - Media
 
Δημοσιοποιήθηκαν οι πρώτες εικόνες ενός Su-57 σε μαζική παραγωγή, καθώς το μαχητικό αεροσκάφος έχει υψηλές προδιαγραφές και απαιτήσεις.
 
Οι πρώτες εικόνες ενός Su-57 σε μαζική παραγωγή έχουν δημοσιευτεί στο ενημερωτικό δελτίο του εργοστασίου Amoms Komsomolsk, όπου κατασκευάζονται τα συγκεκριμένα μαχητικά.
 
Συγκεκριμένα, το άρθρο είναι αφιερωμένο στη βελτιστοποίηση των γραμμών παραγωγής των νέων μαχητικών και μιλά για τις αλλαγές που έγιναν και σχεδιάζεται να γίνουν στις εγκαταστάσεις.
​Ο αναπληρωτής διευθυντής της αρμόδιας υπηρεσίας για την προετοιμασία μαζικής παραγωγής ευρείας κλίμακας, Βίκτορ Πασάρ, υποστηρίζει:
 
«Το νέο αεροσκάφος είναι περίπλοκο. Διαθέτει σύνθετη επίστρωση, πιο προηγμένες τεχνολογίες και εξαιρετικά υψηλής ποιότητας απαιτήσεις. Έχουμε όμως ένα προσωπικό με τα υψηλότερα επαγγελματικά προσόντα που είναι και στα καλύτερα χρόνια».
 
Η εμπειρία που αποκτήθηκε από την οργάνωση της μαζικής παραγωγής του Su-35S βοηθά επίσης τους υπευθύνους για τη συναρμολόγηση του Su-57, όπως επισημαίνει το άρθρο.
Με την ευκαιρία αυτή, η βελτιστοποίηση και ο συγχρονισμός των αεροσκαφών κατέστησε δυνατή τη μείωση των ωρών κατασκευής τους. Προβλέπεται, επίσης, να μειωθεί ο κύκλος συναρμολόγησης.
 
Πηγή: onalert.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.