search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:49
MENU CLOSE

Του ζήτησε τσιγάρο στο δρόμο και όταν εκείνος του είπε ότι δεν καπνίζει τον έριξε κάτω και άρχισε να του πατάει το κεφάλι στο πεζοδρόμιο (Video)

05.08.2020 16:18
Καπνίζετε; Δείτε από τι εξαρτάται αν θα το «κόψετε» εύκολα - Media

 

Ο 34χρονος άνδρας που περπατούσε αμέριμνος στο πεζοδρόμιο στο Όλντμπουρι άκουσε από πίσω του κάποιον να του φωνάζει: «Εεεε φίλε έχεις ένα τσιγάρο;» Ο άνδρας σταμάτησε γύρισε και είδε έναν νεαρό 19 ετών.
«Λυπούμαι δεν καπνίζω» του απάντησε και έκανε να φύγει. Τότε όμως έγινε κάτι που δεν το περίμενε. Ο νεαρός τον έσπρωξε ο 34χρονος έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο πεζοδρόμιο και τότε ο 19χρονος άρχισε να τον κλωτσάει στο πρόσωπο και να του πατάει το κεφάλι κάτω. 
Ο 19χρονος ονομάζεται Ρόμπιν Φόστερ και λίγες ώρες μετά την πράξη του η αστυνομία που εξέτασε το υλικό από τις κάμερες, τον είχε εντοπίσει και τον είχε συλλάβει. Μάλιστα κινδυνεύει για την πράξη του αυτή να δεχτεί ποινή από το δικαστήριο που θα αγγίζει τα 7 χρόνια. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30