21/09/2020 21:57:33

Του ζήτησε τσιγάρο στο δρόμο και όταν εκείνος του είπε ότι δεν καπνίζει τον έριξε κάτω και άρχισε να του πατάει το κεφάλι στο πεζοδρόμιο (Video)

Του ζήτησε τσιγάρο στο δρόμο και όταν εκείνος του είπε ότι δεν καπνίζει τον έριξε κάτω και άρχισε να του πατάει το κεφάλι στο πεζοδρόμιο (Video) - Media

 

Ο 34χρονος άνδρας που περπατούσε αμέριμνος στο πεζοδρόμιο στο Όλντμπουρι άκουσε από πίσω του κάποιον να του φωνάζει: «Εεεε φίλε έχεις ένα τσιγάρο;» Ο άνδρας σταμάτησε γύρισε και είδε έναν νεαρό 19 ετών.
«Λυπούμαι δεν καπνίζω» του απάντησε και έκανε να φύγει. Τότε όμως έγινε κάτι που δεν το περίμενε. Ο νεαρός τον έσπρωξε ο 34χρονος έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο πεζοδρόμιο και τότε ο 19χρονος άρχισε να τον κλωτσάει στο πρόσωπο και να του πατάει το κεφάλι κάτω. 
Ο 19χρονος ονομάζεται Ρόμπιν Φόστερ και λίγες ώρες μετά την πράξη του η αστυνομία που εξέτασε το υλικό από τις κάμερες, τον είχε εντοπίσει και τον είχε συλλάβει. Μάλιστα κινδυνεύει για την πράξη του αυτή να δεχτεί ποινή από το δικαστήριο που θα αγγίζει τα 7 χρόνια. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.