search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:59
MENU CLOSE

Σίντι Κρόφορντ: Η κόρη της ποζάρει ολόγυμνη, φορώντας μόνο τις μπότες της (Photos)

07.08.2020 07:08
Σίντι Κρόφορντ: Η κόρη της ποζάρει ολόγυμνη, φορώντας μόνο τις μπότες της (Photos) - Media

 

Τα χνάρια της διάσημης μητέρας της ακολουθεί η 18χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ η οποία φωτογραφήθηκε για την ιαπωνική Vogue τμε εφαρμοστά λάτεξ σύνολα, που αναδεικνύουν τις καμπύλες της και το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Κάια Γκάρμπερ δε δίστασε, μάλιστα, να ποζάρει  γυμνή φορώντας μόνο τις μαύρες μπότες της.

Αυτό που «κλέβει» πάντως την παράσταση στην καυτή φωτογράφηση εκτός από το κορμί του νεαρού μοντέλου, είναι το πρόσωπό της που την κάνει να μοιάζει με… δίδυμη αδερφή της μητέρας της, όταν ήταν περίπου στην ίδια ηλικία.

Την ομοιότητα αυτή υπογραμμίζει σε άρθρο του το Page Six, συγκρίνοντας τις πρόσφατες φωτογραφίες της Κάια με παλαιότερες της Σίντι Κρόφορντ, όταν η τελευταία ήταν 22 ετών.

«Οι μελαχροινές καλλονές έχουν γίνει αντικείμενο σύγκρισης πολλές φορές αφότου η Γκέρμπερ έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το 2017. Η Vogue, σε άρθρο της τον περασμένο Μάρτιο, έκανε μία ανασκόπηση από τις φορές που μαμά και κόρη έμοιαζαν με δίδυμες αδερφές», αναφέρει το δημοσίευμα, τονίζοντας η διαφορά τους είναι ότι η μία έχει «στολίσει» το σώμα της με πολλά μικρά τατουάζ.

Η Γκέρμπερ είναι η κόρη της 54χρονης σήμερα Σίντι Κρόφορντ με τον επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερ. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιο, τον 21χρονο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, ο οποίος είναι επίσης μοντέλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30