23/09/2020 12:00:41

Ελένη Καστάνη: «O Τσιόδρας είναι έξυπνος και ξέρει καλά αυτό που κάνει»

Ελένη Καστάνη: «O Τσιόδρας είναι έξυπνος και ξέρει καλά αυτό που κάνει» - Media

 

Για τον καθηγητή Τσιόδρα, το θέατρο που έχει πληγεί από την πανδημία αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Καστάνη στο On Time. 

«Είμαι με το μέρος του Τσιόδρα. Μου αρέσει πολύ αυτός ο άνθρωπος. Είναι έξυπνος και ταπεινός και ξέρει καλά αυτό που κάνει. Με συγκινεί η συμπεριφορά του. Ο κόσμος γι' αυτό τον θεοποίησε», είπε αρχικά η ηθοποιός. 

«Φοβάμαι αν υπάρξει το θέατρο επειδή είναι σε κλειστό χώρο και επειδή έχουν τρομοκρατηθεί όλοι. Η δουλειά μας είναι από τις πιο πληττόμενες. Ποιος θα κάνει παραγωγές με αυτή την κατάσταση;» 

 «Πέρσι ήταν να κάνω κάτι, αλλά τελικά δεν έγινε. Ξέρω πώς είναι η τηλεόραση. Είναι θέμα τύχης. Είναι τόσες λίγες οι δουλειές. Επίσης δεν ανήκω σε καμία κλίκα, ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει μόνη μου. Ανήκω στην κλίκα που μ' αγαπάει ο κόσμος. Ο κόσμος μού δείχνει μεγάλη αγάπη. Αναγνωρίζει ο κόσμος κάποια πράγματα. Έχει γνώμη», δήλωσε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην μικρή οθόνη. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.