26/09/2020 21:46:18

Στρατιώτης θητείας με πτυχίο ιατρικής τοποθετήθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σχοινούσας

Στρατιώτης θητείας με πτυχίο ιατρικής τοποθετήθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σχοινούσας - Media

 

Οπλίτης θητείας ιατρός τοποθετείται στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο (Π.Π.Ι.) Σχοινούσας, της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, για την κάλυψη αναγκών. Το χρονικό διάστημα της εκπλήρωσης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης του εν λόγω οπλίτη θητείας, στη συγκεκριμένη θέση, αναγνωρίζεται ως χρόνος εκπλήρωσης και της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου.

εν λόγω οπλίτης θητείας δικαιούται από την ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων στη συγκεκριμένη θέση, πλέον της προβλεπόμενης αμοιβής από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τις οριζόμενες από το Υπουργείο Υγείας μηνιαίες αποδοχές των ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου και την αποζημίωση για τις πραγματοποιηθείσες εφημερίες, το οποίο και τις καταβάλλει από τις εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό του πιστώσεις.

Η απόφαση του υφυπουργού Εθνικής 'Αμυνας και της προϊσταμένης της γενικής διεύθυνσης υπηρεσιών υγείας του Υπουργείου Υγείας με ημερομηνία 21 Ιουλίου αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.