26/09/2020 04:24:20

Αντώνης Ρέμος: Ακυρώθηκε η συναυλία του στη Ρόδο - Γιατί συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του beach bar

Αντώνης Ρέμος: Ακυρώθηκε η συναυλία του στη Ρόδο - Γιατί συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του beach bar - Media

 

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει αναβλήθηκε η συναυλία που θα έδινε ο Αντώνης Ρέμος στη Ρόδο. 

Όπως έγινε γνωστό, ο λόγος της ακύρωσης είναι ότι κατά την επιτόπια αυτοψία των αστυνομικών και των δυνάμεων του λιμενικού στο beach bar «Santa Marina», κατόπιν καταγγελιών από περίοικους, διαπιστώθηκε πως ο επιχειρηματίας δεν είχε λάβει άδεια για τη δημιουργία της πλωτής εξέδρας, την οποία είχε εγκαταστήσει προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της συναυλίας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, έπειτα από σχετική εντολή του Αρχηγείου, προχώρησε σε δικογραφία καθώς τίθενται θέματα που αφορούν στην λειτουργία του καταστήματος. Ο επιχειρηματίας έχει συλληφθεί και κρατείται με εντολή του εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση ο τραγουδιστής φροντίζει να δίνει το μουσικό του παρών κάθε χρόνο. Πέρυσι είχαν παρευρεθεί σε συναυλία του 2.000 άτομα.

Τι έγραψε ο Αντώνης Ρέμος 

«Έχω πάθει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά λόγω πανδημίας»

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην εκπομπή «Εκτός γραμμής» για το πλήγμα στην οικονομία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών στο “μπλόκο” της κυβέρνησης στα πανηγύρια.

«Ο χώρος ο δικός μας έχει πληγεί από τον κορωνοϊό σε έναν τεράστιο βαθμό και ακόμη -θα το πω ανοιχτά και λαϊκά- δεν έχουμε ανοίξει την επιχείρησή μας. Είναι πολύ φειδωλές οι εμφανίσεις από καλλιτέχνες. Με ειλικρίνεια θα σας πω ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο που ζούμε όλοι. Ήμουν από τους πρώτους που ακύρωσα τις συναυλίες. Έχω πάθει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά, όπως και άλλοι συνάδελφοί μου. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα. Θέλω να σταθώ στο ότι οι έμποροι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Αυτή η οικονομική κρίση είναι χειρότερη από την υγειονομική. Πρέπει όμως να έχουμε ψυχραιμία», σημείωσε. 

Παράλληλα ανέφερε πως οι Έλληνες συμπεριφέρθηκαν με σύνεση σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε. «Θεωρώ ότι όντως τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Αποδείξαμε στον κόσμο ότι οι Έλληνες δεν είναι αερολόγοι και χαβαλέδες όπως θέλουν να μας βλέπουν κάποιοι ξένοι λαοί. Ήμασταν πολύ υπεύθυνοι. Σίγουρα όμως έχουμε κουραστεί από αυτές τις αντιξοότητες και θέλουμε να βγούμε λίγο έξω. Αυτό όμως να μη γίνει αφορμή να ξαναμπούμε στα σπίτια μας.»

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.