search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:46
MENU CLOSE

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Νεκρός 40χρονος μοτοσικλετιστής

12.08.2020 06:34
Παγκράτι: Έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν επιχειρηματία - Media

 

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 21:30, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας. Σύμφωνα με το notia.gr, ένας 40χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Όπως αναφέρει το site, οι αστυνομικοί της Τροχαίας και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, συγκλονίστηκαν από τις εικόνες που αντίκρισαν.

Σύμφωνα με το alimosonline.gr, το κράνος και η μηχανή βρέθηκαν μακριά από το άψυχο σώμα και εκτιμάται πως ο θάνατός του επήλθε λίγες στιγμές μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιο αυτοκίνητο χτύπησε τη μοτοσικλέτα.
 

troxaio-ekso

 

troxaio-vouliagmenis

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43