search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:19
MENU CLOSE

Απάντηση στις θεωρίες Μπαλάφα: «Καμία νέα κεραία 5G δεν έχει μπει»

21.08.2020 15:40
Απάντηση στις θεωρίες Μπαλάφα: «Καμία νέα κεραία 5G δεν έχει μπει» - Media

 

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, με ανάρτησή του στο Twitter, απάντησε στον τραγουδιστή Λεωνίδα Μπαλάφα, ο οποίος μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι όσο καιρό βρισκόμασταν σε καραντίνα, κάποιοι τοποθέτησαν χιλιάδες κεραίες 5G.

«Σχετικά με το 5G και προκειμένου να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Ο σχετικός διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στο τέλος Δεκεμβρίου. Από το 2021 οι πάροχοι θα αναβαθμίσουν σε 5G τον υπάρχοντα εξοπλισμό, τις υπάρχουσες κεραίες. Καμία νέα κεραία 5G δεν έχει μπει» έγραψε ο κ. Ζαριφόπουλος.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, σε μία ανάρτησή του στο Facebook υποστήριξε μεταξύ άλλων πως μέσω της χρήσης μάσκας καταστρέφεται το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων και υποστηρίζει ότι «Όταν όλα ενεργοποιηθούν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνοϊός θα ανθίζει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:18