search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:13
MENU CLOSE

Βίκυ Χαντζή: «Θέλω να ξεχάσω τον λυγμό που μου ήρθε στο λαιμό»

23.08.2020 06:39
Βίκυ Χαντζή: «Θέλω να ξεχάσω τον λυγμό που μου ήρθε στο λαιμό» - Media

 

Για τις καλύτερες και τις χειρότερες εμπειρίες που έχει ζήσει στην καριέρα της, μίλησε η Βίκυ Χαντζή στο περιοδικό «Τηλέραμα».

«Στα 22 χρόνια που κάνω τηλεόραση έχω κάνει πολλά ρεπορτάζ, έρευνες, ταξίδια, οδοιπορικά και συνεντεύξεις με πολλούς διάσημους και διακεκριμένους ανθρώπους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν συγκρίνεται με την ικανοποίηση που παίρνεις όταν βοηθάς να σωθεί η ζωή ενός παιδιού. Η πιο ευχάριστη τηλεοπτική μου εμπειρία ήταν όταν μου ανακοίνωσε στον αέρα ο πατέρας του 12χρονου Αλέξανδρου Μελισσινού από την Κοζάνη πως, χάρη στα ρεπορτάζ μου και στη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, τα χρήματα που απαιτούνταν για να μεταβεί το παιδί στο εξωτερικό είχαν συγκεντρωθεί.

Θέλω να ξεχάσω τον λυγμό που μου ήρθε στο λαιμό στον αέρα της εκπομπής το καλοκαίρι του 2018, όταν έπρεπε να περιγράψω με τον Πέτρο Καρσιώτη τις τραγικές εικόνες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι», είπε η δημοσιογράφος του Alpha.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:12