search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Μυστήριο: Η Ρωσία πουλάει Su-35 σε… άγνωστη χώρα

25.08.2020 16:14
Η Τουρκία ψάχνεται: Δεν θέλει τα Su-35 ως αντικαταστάτη των F-35 (Video) - Media
 
Μια αγορά-μυστήριο ανακοινώθηκε από τα πιο επίσημα χείλη στη Ρωσία, κάνοντας τους ειδικούς να αρχίσουν τις… μαντεψιές.
 
Σύμφωνα με το σάιτ Avia.Pro, ο επικεφαλής της Rosoboronexport ανακοίνωσε ότι η Ρωσία βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης για την πώληση 67 μαχητικών Su-35, με το κόστος του συμβολαίου να φθάνει τα επτά δισεκατομμύρια δολάρια.
 
Ωστόσο, όπως ανέφερε το πρακτορείο Ιντερφάξ, η χώρα που θα κάνει την αγορά-μαμούθ παρέμεινε μυστική, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση, δεδομένου ότι οι βασικοί αγοραστές ρωσικών οπλικών συστημάτων είναι η Κίνα και η Ινδία.
 
Το πράγμα, ωστόσο, γίνεται πιο περίπλοκο, καθώς η Κίνα έχει αρκεστεί σε 24 από αυτά τα εξαιρετικά μαχητικά, ενώ η Ινδία μοιάζει να έχει απορρίψει την ιδέα αγοράς τους (πολλώ δε μάλλον, που η Ουάσινγκτον γκρινιάζει για τέτοιες αγορές).
 
Έτσι, σύμφωνα με το σάιτ, τα βλέμματα στρέφονται προς την Αλγερία και το Ιράν, αν και ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01