search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:14
MENU CLOSE

Φαξ Μέσι στην Μπαρτσελόνα: «Φεύγω»! – Οργή λαού έξω από τα γραφεία της ομάδας

25.08.2020 17:46
Φαξ Μέσι στην Μπαρτσελόνα: «Φεύγω»! - Οργή λαού έξω από τα γραφεία της ομάδας - Media

 

Απόφαση σοκ από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αφού μίλησε και με τον Ρόναλντ Κούμαν, φέρεται να έστειλε φαξ στη Μπαρτσελόνα, ενημερώνοντας ότι θέλει να αποχωρήσει εδώ και τώρα.

Η είδηση βόμβα που άπαντες στη Βαρκελώνη ήλπιζαν ότι δεν θα ερχόταν, έσκασε. Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να έστειλε φαξ στη Μπαρτσελόνα, ανακοινώνοντάς της την απόφασή του. Και αυτή είναι ότι θα φύγει τώρα από το club. Πρόκειται για κάτι που σκεφτόταν σοβαρά καιρό τώρα, απογοητευμένος από τις κινήσεις της διοίκησης και ειδικά μετά τον περσινό αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, ο αδιανόητος διασυρμός με την “οκτάρα” από τη Μπάγερν στα προημιτελικά του Champions League, τον οδήγησαν οριστικά εκτός ομάδας.

Στη συνάντηση που είχε με τον νέο προπονητή, Ρόναλντ Κούμαν, του είπε ότι βλέπει τον εαυτό του περισσότερο εκτός, παρά εντός Μπάρτσα και τώρα το κάνει πράξη. Η είδηση κυκλοφόρησε άμεσα στα social media, με το αργεντίνικο “Tyc Sport” να έχει βγάλει το αποκλειστικό.

Με το άκουσμα των δυσάρεστων, για τους ίδιους, ειδήσεων, οπαδοί της Μπαρτσελόνα συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ομάδας απαιτώντας την άμεση παραίτηση του Μπαρτομέου, που αποτελεί την κύρια αιτία για την οποία θέλει να αποχωρήσει ο Λιονέλ Μέσι.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01