search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:40
MENU CLOSE

Εκτός εθνικής Αγγλίας ο Μαγκουάιρ μετά την καταδίκη στη Σύρο

25.08.2020 20:31
Εκτός εθνικής Αγγλίας ο Μαγκουάιρ μετά την καταδίκη στη Σύρο - Media

 

Ενός κακού μύρια έπονται, καθώς ο Χάρι Μαγκουάιρ, μετά την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου τέθηκε εκτός αποστολής από τα ματς της Αγγλίας στο Nations League.

Εκτός αποστολής έμεινε για τα ματς με την Ισλανδία και τη Δανία για το Nations League, o Xάρι Μαγκουαϊρ, μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, από το Τριμελές Πλημελλειοδικείο Σύρου, που του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 21 μηνών και 10 ημερών, με ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στις δηλώσεις του, διευκρίνισε πως οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, μετά από συνομιλία που είχε τόσο με τον παίκτη, όσο και με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με μοναδικό γνώμονα, να μην διασαλευθεί η ηρεμία της ομάδας.

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, επιβεβαιώνω ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν θα είναι μέλος της Εθνικής Αγγλίας για τους αγώνες με Ισλανδία και Δανία. Όπως είχα πει και νωρίτερα, είχα το δικαίωμα να εξετάσω ξανά το ζήτημα. Μίλησα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον παίκτη και πήρα την συγκεκριμένη απόφαση για το συμφέρον όλων και για να μην επηρεαστεί η προετοιμασία της ομάδας την επόμενη εβδομάδα”, υπογράμμισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των «three lions».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28