search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:40
MENU CLOSE

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου από τον φακό της μητέρας της (Photos)

28.08.2020 13:58
Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου από τον φακό της μητέρας της (Photos) - Media
 
Η Κιάρα Μαρκέζη, η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, πρωταγωνιστεί σε καμπάνια καλλυντικών. Τη φωτογράφηση έκανε η μητέρα της Μαρία Μαρκέζη. Η διεθνούς φήμης φωτογράφος κατά καιρούς έχει φωτογραφήσει πολλά διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiara (@kiaramarkezi) on

“Η φωτογράφηση έγινε στη Μύκονο, σε βίλα στην περιοχή Χουλάκια και φωτογράφισα την κόρη μου. Το δύσκολο είναι το να μπορείς να συγκεντρωθείς ότι φωτογραφίζεις ένα μοντέλο και όχι το παιδί σου. Από την άλλη, μετά από λίγη ώρα όλα είναι πολύ πιο εύκολα, ρολάρουν, αφού έχουμε απίστευτη χημεία, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα”, είπε η Μαρία Μαρκέζη μιλώντας στην εφημερίδα ON time.
“Θέλω η Κιάρα να είναι ευτυχισμένη, τα όνειρά της να γίνουν πραγματικότητα. Θέλω να κρατήσει τον χαρακτήρα της καλοσύνης που την διακατέχει και να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της”, πρόσθεσε η γνωστή φωτογράφος.
 
Πηγή πληροφοριών: εφημερίδα ON time
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:39