search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν ηρωίνη σε χρησιμοποιημένη πάνα μωρού και σε νιπτήρα

01.09.2020 09:06
Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν ηρωίνη σε χρησιμοποιημένη πάνα μωρού και σε νιπτήρα - Media

 

Σε χρησιμοποιημένη πάνα μωρού και σε στήριγμα νιπτήρα εξωτερικής τουαλέτας έκρυβαν επιμελώς ηρωίνη ένας 46χρονος και μία 23χρονη και οι δύο ελληνικής καταγωγής, σε σπίτι της δεύτερης, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο ερευνών των αστυνομικών στο σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 794 γραμμαρίων έτοιμα να διοχετευτούν σε στέκια εξαρτημένων ατόμων, μαχαίρι και δύο κομμάτια πλακιδίων με υπολείμματα ναρκωτικών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2.339,90 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών και πέντε κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους

Πριν από την έρευνα των αστυνομικών, η γυναίκα προσπάθησε να εξαφανίσει την ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ρίχνοντάς την σε λεκάνη τουαλέτας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:53