search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:07
MENU CLOSE

Σε καραντίνα η Μόρια μετά από κρούσμα κορωνοϊού σε πρόσφυγα

02.09.2020 09:00

 

Ανησυχία έχει προκληθεί στις υγειονομικές αρχές της Μυτιλήνης καθώς, όπως έγινε γνωστό, αναγνωρισμένος πρόσφυγας από τη Σομαλία στο ΚΥΤ της Μόριας βρέθηκε θετικός στον Covid- 19 και η δομή τέθηκε σε καραντίνα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το γεγονός έχει σημάνει συναγερμός στην προσφυγική δομή των 12.800 ανθρώπων ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του. Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο 40χρονος Σομαλός πρόσφυγας είχε φύγει από το ΚΥΤ με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, είχε μεταβεί στην Αθήνα και επανήλθε μόνος του πίσω στη Μόρια.

Επιπλέον, πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, θέλουν τον 40χρονο, που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, να μεταφέρθηκε χθες στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και εισήχθη για νοσηλεία με κακή κλινική εικόνα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01