search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:37
MENU CLOSE

Ιερέας που φοράει μάσκα, σωριάζεται νεκρός την ώρα που μιλούσε στο ποίμνιο του (Video)

02.09.2020 13:00
Σοκαριστικό βίντεο: Παπάς πετάει σαν κούκλα και μετά βυθίζει με βία μωρό κατά τη διάρκεια της βάπτισης  - Μετά ζήτησε συγνώμη (Video)  - Media

 

Το βίντεο είναι σοκαριστικό. Δείχνει το θάνατο ενός ιερέα ο οποίος ενώ έκανε κήρυγμα από άμβωνος προς το ποίμνιο του, σωριάζεται νεκρός. Ο πατέρας Τζούντ μόλις είχε τελειώσει τη λειτουργεία του και μιλούσε προς τον κόσμο μέσα στον ναό του στην πόλη Γκουάλα στο Καμερούν. 
Μέσα στον καθολικό ναό οι πιστοί τηρούσαν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊο και φορούσαν όλοι μάσκες όπως άλλωστε και ο ιερέας. Άκουγαν τα λόγια του όταν ξαφνικά η φωνή του άρχισε να σπάει. 
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο ιερέας αρχίζει να ταλαντεύεται και καταρρέει στα μάτια του έντρομου κόσμου. Αμέσως κάποιοι τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο πατέρας Τζουντ έπασχε από κάποια αρρώστια ή εάν έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:36