search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:56
MENU CLOSE

Δολοφόνησε δύο γυναίκες και διατήρησε τα πτώματά τους σε καταψύκτη

03.09.2020 16:19
Δολοφόνησε δύο γυναίκες και διατήρησε τα πτώματά τους σε καταψύκτη - Media

Ένας δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων φυλακίστηκε για ισόβια εξαιτίας της δολοφονίας δύο ευάλωτων γυναικών, τα σώματα των οποίων αποθήκευσε σε καταψύκτη.

Ο 36χρονος Zahid Younis, γνωστός και ως Boxer, σκότωσε την Ουγγαρέζα Henriett Szucs και τη μητέρα τριών παιδιών Mihrican “Jan” Mustafa.

Σήμερα κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας και φυλακίστηκε ισόβια για τουλάχιστον 38 έτη.

Την 34χρονη Szucs είδαν ζωντανή τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2016 και την 38χρονη Mustafa τον Μάιο του 2018.

Τα πτώματά τους βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Younis στην πόλη Canning, στο ανατολικό Λονδίνο, τον Απρίλιο του 2019. Η αστυνομία είχε σταλεί εκεί για να διερευνήσει μετά την αναφορά για εξαφάνιση του Younis.

Τα γυναικεία πτώματα βρέθηκαν αφού οι αξιωματικοί αναγκάστηκαν να ανοίξουν έναν κλειδωμένο καταψύκτη, ο οποίος βρισκόταν σε ένα ντουλάπι, περιτριγυρισμένος από μύγες και αντικείμενα πάνω του.

Και οι δύο γυναίκες που σκότωσε είχαν μείνει κάποια στιγμή άστεγες και είχαν παλέψει με ναρκωτικά.

Οι δικαστές στο δικαστήριο Southwark Crown του Λονδίνου άκουσαν ότι οι γυναίκες είχαν υποστεί «πολύ σημαντική βία» πριν από το θάνατό τους και είχαν τραυματισμούς κατάγματος που σχετίζονται με κλοτσιές ή καταπάτημα.

Ο εισαγγελέας είπε ότι ο Younis αγόρασε τον καταψύκτη λίγο μετά το θάνατο της κ. Szucs «με μοναδικό σκοπό» να κρύψει το σώμα της.

Οι γυναίκες είχαν πολλά κατάγματα στα πλευρά, ενώ η κ. Szucs είχε επίσης ένα «φοβερό» τραύμα στο κεφάλι και το στέρνο και ο λάρυγγας της κ. Mustafa είχε κάταγμα.

Το δικαστήριο άκουσε ότι μεταξύ του θανάτου τους και της ανακάλυψης των σωμάτων, υπήρχαν περίοδοι κατά τις οποίες η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο διαμέρισμα είχε διακοπεί – με αποτέλεσμα τα σώματα να αρχίσουν να αποσυντίθενται.

Ο Younis παραδέχτηκε ότι έβαλε τις γυναίκες στον καταψύκτη του, αλλά αρνήθηκε τον διπλό φόνο. Είχε προηγουμένως δηλώσει ένοχος γιατί εμπόδισε τη νόμιμη και αξιοπρεπή ταφή των δύο γυναικών.

Ο Younis ομολόγησε ότι η κ. Szucs πέθανε στο διαμέρισμά του, αλλά επέμεινε ότι βρισκόταν εκεί έξω τη στιγμή εκείνη και αργότερα την βρήκε νεκρή.

Είπε ότι δεν ανέφερε στην αστυνομία ότι υπήρχε μια νεκρή γυναίκα στο σπίτι του επειδή πανικοβλήθηκε.

Επιπλέον, είπε ότι δεν σκότωσε την κ. Mustafa και δεν ξέρει πώς πέθανε.

Η υπεράσπιση είχε υποστηρίξει ότι δεν υπήρχαν πειστικά αποδεικτικά στοιχεία ότι σκότωσε ή ήταν παρών όταν κάποια γυναίκα πέθανε.

Δεν υπήρχε εγκληματολογική απόδειξη εναντίον του ή ότι είχε το κίνητρο να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό σε κανέναν, δήλωσε η υπεράσπιση.

Ο Younis είπε ότι είχε πληρώσει έναν άντρα που ήξερε να τον βοηθήσει να βάλει το σώμα της κ. Szucs στον καταψύκτη. Και στη συνέχεια, ο άνδρας αυτός τον εκβίασε για να βάλουν το σώμα της άλλης γυναίκας στο ίδιο μέρος.

Η κ. Μουσταφά ήταν ήδη νεκρή όταν ο άνδρας βοήθησε να κρύψει το σώμα της.

Αυτό συνέβη όταν δύο άνδρες πήραν το σώμα της κυρίας Μουσταφά, μαζί με την περιουσία της, συμπεριλαμβανομένης της τσάντας και του τηλεφώνου της, στο σπίτι του σε ένα κάδο με ρόδες και είπαν ότι θα μπει κι αυτή στην κατάψυξη.

Η υπεράσπιση είπε ότι αισθάνθηκε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να συμφωνήσει να βάλει το δεύτερο σώμα στην κατάψυξη του.

Ένας από τους άντρες είχε απειλήσει να πει για τη νεκρή γυναίκα που ήταν ήδη εκεί εάν αρνιόταν, είπε στους δικαστές.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο Younis έχει αρκετές προηγούμενες καταδίκες για επίθεση σε συντρόφους.

Όταν ήταν 17 ετών, ήταν βίαιος και υπερβολικός απέναντι στη τότε φίλη του, συμπεριλαμβανομένης της αναμονής έξω από το σπίτι της και της συνοδείας παντού.

Επιπλέον, φυλακίστηκε για 30 μήνες για επίθεση σε μια 14χρονη έφηβη και είχε παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικο.

Η εισαγγελία είπε ότι το 2007, μετά την αποφυλάκισή του, είχε σχέση με ένα 17χρονο κορίτσι του οποίου ο πατέρας είχε πεθάνει πρόσφατα.

Η βία ξεκίνησε με χαστούκια, πριν κλιμακωθεί σε γροθιές και κλωτσιές, αφήνοντας την έφηβη με μεγάλους μώλωπες.

Μετά από μια επίθεση που έσπασε το χέρι της σε τρία μέρη. Καταδικάστηκε αργότερα σε τέσσερα χρόνια και 11 μήνες για δύο κατηγορίες τραυματισμών και μια επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:52