search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:08
MENU CLOSE

Κόβει την ανάσα: Τρελό φορτηγό κάνει ζιγκ ζαγκ στο δρόμο και ανατρέπεται – Από τύχη γλύτωσαν 2 επιβάτες μιας μηχανής (Video)

04.09.2020 14:30
Φορτηγό – θηρίο 200 τόνων έπεσε από πλαγιά και πήρε φωτιά  - Ο οδηγός σώθηκε από θαύμα (Video) - Media

 

Το βίντεο κόβει την ανάσα και δείχνει τους επιβάτες μιας μηχανής να σώζονται την τελευταία στιγμή όταν ένα «τρελό» φορτηγό περνάει ξιστά από δίπλα τους και μετά ανατρέπεται.
Το περιστατικό κατέγραψε ο επιβάτης του αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από το φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο «62» που διέρχεται περιφερειακά από την πόλη Ραζαστάν της Ινδίας. 
Όπως φαίνεται και στα πλάνα ο οδηγός του φορτηγού ή ήταν μεθυσμένος ή τον είχε πάρει ο ύπνος επάνω στο τιμόνι. Το μεγάλο όχημα κάνει διαδοχικά ζιγκ ζαγκ και βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Όχι για λίγο αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Το φορτηγό κάνει πότε δεξιά και πότε αριστερά και κάποια στιγμή όταν φτάνει στο κράσπεδο του δρόμου, κλείνει ένα μηχανάκι με δυο επιβάτες. Ήταν ζήτημα κλάσματος του δευτερολέπτου να συμβεί το κακό. 
Το μηχανάκι περνάει ξυστά από το κράσπεδο και τότε ο οδηγός του φορτηγού στρίβει δεξιά αλλά το βαρύ φορτίο του, αναποδογυρίζει το όχημα. Το μηχανάκι είχε προλάβει να απομακρυνθεί όχι λίγα μέτρα, αλλά λίγα εκατοστα. Οι επιβάτες του δεν έπαθαν το παραμικρό.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:08