search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:08
MENU CLOSE

Φοιτήτρια-γιαγιά με 4 εγγόνια πέρασε πρώτη στη σχολή της (video)

07.09.2020 11:46
Ανοίγουν τις πύλες τους από τη Δευτέρα τα ΑΕΙ – Ποιοι κανόνες θα ισχύσουν για τον κορωνοϊό - Media

 

Το όνειρο της ζωής της να περάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο έκανε πραγματικότητα η Χρυσαυγή Κασάπογλου η οποία έχει πέντε παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Μάλιστα κατάφερε να περάσει πρώτη στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις ανέβαλλαν για χρόνια την απόφασή της, ωστόσο όταν οι συνθήκες έγιναν πιο ευνοϊκές, προσπάθησε σκληρά και κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της. Η κ. Κασάπογλου είναι μάλιστα και εργαζόμενη.

«Ήταν στόχος από παλιά αλλά δεν μπορούσα να τον εκπληρώσω νωρίτερα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων» δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η κ. Κασάπογλου.

«Έβαλα τον στόχο μου και τον πέτυχα. Αφού μεγάλωσα τα παιδιά μου και μεγάλωσαν και τα εγγόνια μου ελευθερώθηκα από τις πάρα πολλές υποχρεώσεις και είχα τον χρόνο να ασχοληθώ καθαρά με μένα» είπε.

Όσο για το ότι πέρασε πρώτη, «αυτό ήταν ένα δωράκι από το σύμπαν» είπε χαριτολογώντας η πρώτη επιτυχούσα στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:04