search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Κόνι Μεταξά: «Έχω αγοράσει views στο Youtube για να προωθήσω τραγούδι μου»

08.09.2020 11:22
Κόνι Μεταξά: «Έχω αγοράσει views στο Youtube για να προωθήσω τραγούδι μου»  - Media

 

Η Κόνι Μεταξά παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» ότι παλιότερα είχε αγοράσει views, γμε σκοπό να προωθήσει καλύτερα ένα τραγούδι της.

«Ναι έχω αγοράσει views για τραγούδι μου στο YouTube. Έχω αγοράσει γιατί είχα καταλάβει πως για να πάρει ένα push ένας νέος καλλιτέχνης, αυτό μπορεί να βοηθήσει. Γιατί να μην το πω; Για το “Μόνο Πάγο” αποφασίσαμε με τον Τάσο να μην αγοράσουμε views για να δούμε πώς θα πάει. Θέλαμε να ξέρουμε την αλήθεια.

Το κάνουμε πολλοί καλλιτέχνες αυτό. Δεν κάνει κακό, γιατί πολλές φορές δε μπαίνει ο άλλος να το ακούσει στο YouTube. Δε φαίνεται ωραίο να μην έχεις πολλά views. Δεν είναι κακό, δεν είμαστε στην Αμερική. Δεν έχουμε τόσο κόσμο στη χώρα μας. Αν θες να δεις πραγματικά την επιτυχία σου, μην αγοράσεις. Το “Μόνο Πάγο” πήγε καλά στα αλήθεια. Το κάνουν αρκετοί. Δε ξέρω ποιοι» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21