30/11/2020 18:32:51

«Αυτός είναι ο πρόεδρος μου» - Ο απίστευτος θαυμασμός της Ραλλίας Χρηστίδου προς τον Αλ. Τσίπρα

«Αυτός είναι ο πρόεδρος μου» - Ο απίστευτος θαυμασμός της Ραλλίας Χρηστίδου προς τον Αλ. Τσίπρα - Media

 

Στην Αριστερά δεν συνηθίζεται η προσωπολατρία, ούτε δικαιολογείται. Αυτό είναι γνωστό.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι δεν προβλημάτισε καθόλου την γνωστή τραγουδίστρια και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, Ραλλία Χρηστίδου, η οποία με μία ανάρτησή της στο facebook, εμφανίζεται να μιλάει για τον Αλέξη Τσίπρα ως εάν να είναι η ίδια θαυμάστρια και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού «ανέβασε» σύνδεσμο από την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την προχθεσινή εμφάνισή του στη Βουλή, η Ραλλία Χρηστίδου έγραψε:

«ΑΥΤΟΣ είναι ο Πρόεδρος μας. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Ο μοναδικός Ηγέτης. Αυτός είναι η Έμπνευση μας, η Ελπίδα εκείνων που έχουν μάθει να αγωνίζονται με το κεφάλι ψηλά, που δίνουν τον Αγώνα της Ζωής με Αξιοπρέπεια. Αυτός είναι ο Πρόεδρός μου. Αυτός είναι η αιτία που κοινωνικοποιήθηκα πολιτικά στα 28 μου, χωρίς να είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα. Αυτός είναι o Πρόεδρος που δίνει νόημα στην επιθυμία μου για μία Άλλη Κοινωνία που θα δημιουργήσει μια νέα σχέση με την πολιτική. Αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας». Κατόπιν τούτων, ο Neo δεν αποκλείει να τού… ζητήσει και αυτόγραφο κάποια στιγμή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.