search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:02
MENU CLOSE

Νέα παράσταση Μπαλάσκα: Εμφανίστηκε με την υπηρεσιακή του στολή στον ΣΚΑΪ

11.09.2020 07:32
Νέα παράσταση Μπαλάσκα: Εμφανίστηκε με την υπηρεσιακή του στολή στον ΣΚΑΪ - Media

 

Κανονικά με την στολή του, λες και ήταν σε υπηρεσία, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο γνωστός συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας.

Πέρα από την γραφικότητα της εικόνας, ο γνωστός συνδικαλιστής προέβη και σε παραβίαση του κανονισμού της ΕΛΑΣ, καθώς όπως σίγουρα γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος, με την στολή επιτρέπεται να εμφανίζονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μόνο ο εκπρόσωπος τύπου και οι αξιωματικοί.

Βέβαια, ο εν λόγω συνδικαλιστής πάντα προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάτι που συνήθως επιτυγχάνει με ακραίες τοποθετήσεις και απόψεις, οι οποίες προκαλούν έντονες αντιδράσεις διαφόρων κοινωνικών ομάδων.

Γι’ αυτό αλλωστε έχει πολύ συχνά θέση και στα τηλεοπτικά πάνελ αρκετών καναλιών.

Αξέχαστές όμως έχουν μείνει οι εκόνες από το μακρινό 2008, όταν και είχε ξεσπάσει «εμφύλιος» πόλεμος μεταξύ των συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ.

Τότε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος είχε διαγραφεί από την Ένωση Αστυνομικών Αττικής (είχε θέση αντιπροέδρου) εξαιτίας ακραίων απόψεων που είχε εκφράσει στη διάρκεια των πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων της εποχής, είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από άλλους συνδικαλιστές της αστυνομίας. Οι δε «γαλάζιοι» συνδικαλιστές ισχυρίζονταν ότι ο Στ. Μπαλάσκας είχε σκηνοθετήσει τον «ξυλοδαρμό» του.

Δείτε το βίντεο για να θυμηθείτε την αξέχαστες στιγμές που μας είχαν προσφέρει τότε ο Στ. Μπαλάσκας και η «παρέα» του:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:02