28/11/2020 01:11:33

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Μέγκαν Φοξ (Photos)

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Μέγκαν Φοξ (Photos) - Media

 

Η Μέγκαν Φοξ έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον τραγουδιστή Machine Gun Kelly.

Η 34χρονη ηθοποιός έχει παρουσιάσει στα τρία παιδιά που έχει με τον εν διαστάσει σύζυγό της Brian Austin Green στον Kelly, σύμφωνα με το UsWeekly την Πέμπτη.

«Ο MGK γνώρισε τα παιδιά της Μέγκαν, αλλά ο Μπράιαν τους προστατεύει αρκετά», είπε πηγή. «Η σχέση της Μέγκαν και του Μπράιαν είναι τόσο πάνω-κάτω. Έχουν συνεισφέρει με υγιεινό τρόπο όσο καλύτερα μπορούν», πρόσθεσε.

Η πηγή είπε επίσης ότι η Megan και ο 30χρονος - το πραγματικό τους όνομα είναι Colson Baker - βρίσκονται ακόμη στην αρχική φάση της σχέσης τους.

Δεν παίρνουν στα σοβαρά το να αρραβωνιαστούν, να παντρευτούν ή να αποκτήσουν παιδιά αυτήν τη στιγμή και δεν είναι ακόμα εκεί, συμπλήρωσε.

Προστέθηκε ότι θα ήταν «πολύ νωρίς για όλους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών τους και του Brian [Austin Green]».

Και κοινοποιήθηκε ότι η Fox μπορεί να παίζει ήδη παιχνίδια με τον τραγουδιστή γιατί της αρέσει να «τον κρατάει σε μυστήριο» και θα είναι «καυτή και βαριά μαζί του μια μέρα και κρύα την επόμενη».

Αλλά ελκύονται πολύ ο ένας από τον άλλο.

«Είναι σίγουρα σούπερ ο ένας με τον άλλο. Ο MGK έχει εμμονή με τη Μέγκαν», είπε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.