search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:16
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο 62χρονος για δεύτερη φορά

15.09.2020 06:04
Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο 62χρονος για δεύτερη φορά - Media

 

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εισήχθη και πάλι με συμπτώματα κορωνοϊού και μετά από το θετικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, ο 62χρονος γιατρός από την Ορεστιάδα που είχε πάρει εξιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο άνδρας στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και εισήχθη στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία. Τότε επικράτησε μια μικρή αναστάτωση κάθως κάθε δύο ημέρες μετέβαινε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για αιμοκάθαρση.

Όμως μετά από 5 ημέρες πήρε εξιτήριο, μια και τα δυο συνεχόμενα τεστ που υποβλήθηκε ήταν αρνητικά. Μαζί του είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο και η 56χρονη σύζυγος του η οποία επίσης βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, αλλά δυστυχώς κατέληξε στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ο 62χρονος άνδρας εμφάνισε ελαφράς μορφής συμπτώματα και υποβλήθηκε σε νέο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Σύμφωνα με το evros-news.gr, πρόκειται για την πρώτη επανεισαγωγή ασθενούς που καταγράφεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και φαίνεται ότι προκαλεί προβληματισμό στους γιατρούς. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 82χρονη πεθερά του, που επίσης βρέθηκε θετική στον covid-19.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01