06/03/2021 01:24:38

Έδειρε άσχημα την κόρη του στη μέση του δρόμου, επειδή συμμετείχε σε πορεία διαμαρτυρίας (Video)

Έδειρε άσχημα την κόρη του στη μέση του δρόμου, επειδή συμμετείχε σε πορεία διαμαρτυρίας (Video) - Media

 

Η Καρίμε Ρεστρέπο είναι μια 19χρονη Κολομβιάνα η οποία συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα σε διαδηλώσεις στη Μπογκοτά της Κολομβίας ενάντια στην αστυνομική χρήση βίας αλλά και για το θάνατο μέσα στο κρατητήριο από βασανιστήρια ενός δικηγόρου. 
Από τις διαδηλώσεις αυτές μέσα σε 5 ημέρες πέθαναν 13 διαδηλωτές ενώ 8 αστυνομικοί έχουν παραπεμφθεί για άσκοπη και υπερβολική χρήση βίας. Η Καρίμε συμμετείχε σε όλες τις διαδηλώσεις αυτές. 
Ο πατέρας της όμως ο Νορμπέλι διαφωνούσε κάθετα με την κόρη του και τη συμμετοχή της στις πορείες. Και μάλιστα όχι μόνο διαφωνούσε αλλά τις περισσότερες φορές πατέρας και κόρη έφτασαν στα άκρα μεταξύ τους και μάλωσαν άσχημα.
Ο Νορμπέλι αφού είδε ότι οι διαφωνίες δεν βγάζουν πουθενά αποφάσισε να ακολουθήσει την κόρη του σε μια τέτοια πορεία και όταν την εντόπισε άρχισε να της φωνάζει. Μάλιστα το μένος του ήταν τόσο μεγάλο που έβγαλε τη ζώνη του παντελονιού του και με αυτή άρχισε να χτυπάει μπροστά σε αστυνομικούς και διαδηλωτές το 19χρονο κορίτσι. 
Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται να χτυπάει την κόρη του με τη ζώνη και να χρειάζεται να επέμβουν δυο αστυνομικοί για να τον σταματήσουν. Ο ίδιος είπε αργότερα και αφού το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και έγινε viral, ότι θα εκτελούσε ξανά την τιμωρία για να αποφύγει να δει μια από τις κόρες του να τραυματιστεί σοβαρά ή να σκοτωθεί σε μια διαδήλωση.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.