search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:51
MENU CLOSE

Η Μάιλι Σάιρους προσπάθησε να κάνει τον πρώην της να ζηλέψει (Photos)

15.09.2020 14:27
Η Μάιλι Σάιρους προσπάθησε να κάνει τον πρώην της να ζηλέψει (Photos) - Media

 

Έκανε την ασυνήθιστη επιλογή να τραγουδήσει μια διασκευή του Hall & Oates Maneater πριν από λίγες μέρες και το αφιέρωσε στον «μελλοντικό πρώην σύζυγό της».

Και η Miley Cyrus έμοιαζε σαν να προσπαθούσε να κάνει κάποιους από τους πρώην της να ζηλέψουν με μια εκπληκτική φωτογραφία που έδειχνε τη σωματική της διάπλαση στο Instagram Stories της τη Δευτέρα.

Η 27χρονη τραγουδίστρια ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη με ένα λευκό μπλουζάκι και ένα μαύρο μικροσκοπικό σορτς πριν από μια προπόνηση.

«Να έχεις ένα κακό σαββατοκύριακο τώρα ….» έγραψε, προσθέτοντας, «Είναι Δευτέρα-Ναι ας το κάνουμε».

Παρόλο που η Miley επικεντρώθηκε πρόσφατα στην προώθηση του νέου της single Midnight Sky, η ηθοποιός και η τραγουδίστρια μίλησε πρόσφατα για τις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

«Ακούστε, είμαι 27 και ξέρω ότι δεν έχω ζήσει ποτέ τόσο σημαντικές εκλογές στη ζωή μου και ελπίζω όχι ξανά στη ζωή μου», είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της με τη Nova 96.9’s Fitzy & Wippa.

Ενθάρρυνε όλους τους νέους να κάνουν αυτό που πρέπει και να ενθαρρύνουν και να βοηθήσουν τους άλλους να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν.

Η τραγουδίστρια είπε ότι ήταν απαραίτητο να αναλάβει το αξίωμα «κάποιος που να ταιριάζει στη δουλειά της διοίκησης της χώρας μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:49