search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:07
MENU CLOSE

Στη φυλακή για 30 μήνες ο εμμονικός θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ (Photo)

17.09.2020 15:22
Στη φυλακή για 30 μήνες ο εμμονικός θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ (Photo) - Media

 

Καταδικάστηκε σε 30 μηνών φυλάκιση ένας άνδρας από το Ώστιν του Τέξας, αφού ομολόγησε την ενοχή του για καταδίωξη και αποστολή απειλητικών επιστολών και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην πρώην δισκογραφική εταιρεία της ποπ σταρ Taylor Swift.

Σύμφωνα με αρχεία που κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, ο Eric Swarbrick δέχθηκε την ποινή την Τετάρτη.

Οι όροι της ποινής, η οποία περιλαμβάνει επίσης τρία χρόνια υπό επιτήρηση μετά την αποφυλάκισή του.

Η καταγγελία ανέφερε ότι ο Swarbrick έστειλε πάνω από 40 επιστολές και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Big Machine Label Group τον Ιανουάριο του 2018, ζητώντας από τον διευθύνοντα σύμβουλο Scott Borchetta να τον συστήσει στο Swift.

Με την πάροδο του χρόνου, τα γράμματα έγιναν πιο βίαια και απειλητικά και σε τρεις περιπτώσεις, ο Swarbrick οδήγησε με το αυτοκίνητό του στο Νάσβιλ για να τους τα παραδώσει προσωπικά.

Σύμφωνα με το Forbes, οι αρχές δήλωσαν ότι ο Swarbrick διαβίβασε τουλάχιστον 40 μηνύματα επικοινωνίας (μέσω επιστολής και email) που έπαιρναν βίαιο και σεξουαλικό τόνο.

Η αστυνομία είπε ότι ο Swarbrick, τουλάχιστον τρεις φορές, είχε μετακινηθεί από το σπίτι του στο Ώστιν στο Νάσβιλ για να φέρει τις επιστολές στο Νάσβιλ. Συνελήφθη το 2018 στο Νάσβιλ όταν παραβίαζε τις εγκαταστάσεις της δισκογραφικής εταιρείας.

Αφού αφέθηκε ελεύθερος σε σχέση με αυτήν τη σύλληψη, οι αρχές δήλωσαν ότι συνέχισε να στέλνει μηνύματα στην δισκογραφική εταιρεία μιλώντας για το πώς ήθελε να βιάσει και να δολοφονήσει την τραγουδίστρια. Η αστυνομία είπε ότι ο Swarbrick είπε επίσης στο Big Machine ότι θα πάρει τη ζωή του μπροστά στους υπαλλήλους της.

Η Swift μίλησε για τον τρόμο που βίωσε ως αποτέλεσμα των ενεργειών του Swarbrick:

«Ο φόβος μου για βία συνεχίστηκε στην προσωπική μου ζωή», έγραψε στο Elle πέρυσι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:00