23/10/2020 12:20:31

Έφτασε στην Κρήτη η κακοκαιρία «Ιανός» - Βροχές και κεραυνοί

Έφτασε στην Κρήτη η κακοκαιρία «Ιανός» - Βροχές και κεραυνοί - Media

 

Ο Μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» έφτασε τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη, με ραγδαίες βροχοπτώσεις και κεραυνούς να πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Από το μεσημέρι έχουν ξεκινήσει οι βροχοπτώσεις στον νομό Χανίων και μέχρι τις 5 το απόγευμα είχαν ήδη καταγραφεί 71 χιλιοστά βροχής στην Παλαιόχωρα.

Στο Ηράκλειο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κλείσει η γέφυρα στον Κατσαμπά, καθώς έχει ήδη υπερχειλίσει ο ποταμός, ενώ η Πυροσβεστική έχει αρχίσει να δέχεται τις πρώτες κλήσεις για απάντληση υδάτων από καταστήματα και σπίτια στο κέντρο της πόλης. 

Ιδιαίτερα προσεκτικοί καλούνται να είναι οι οδηγοί ενώ καλό θα ήταν να περιοριστούν οι μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες, για την αποφυγή ατυχημάτων. Τέλος, προβλήματα καταγράφονται και στην ηλεκτροδότηση, ενώ αναμαίνεται την Κυριακή οι βροχές και οι καταιγίδες του «Ιανού» να παραμείνουν στην Κρήτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.