search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:46
MENU CLOSE

Βίκυ Μοσχολιού: Η μοίρα επεφύλασσε το ίδιο τέλος για τον καλόγερο αδερφό της (Photo)

22.09.2020 09:13
Βίκυ Μοσχολιού: Η μοίρα επεφύλασσε το ίδιο τέλος για τον καλόγερο αδερφό της (Photo) - Media

 

Την τελευταία του πνοή άφησε την περασμένη Τετάρτη ο ιερομόναχος αδερφός της Βίκυς Μοσχολιού, ο πατέρας Νικηφόρος, μετά από μια άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έχοντας περάσει 15 χρόνια από τότε που η μεγάλη ερμηνεύτρια νικήθηκε και εκείνη από την ίδια νόσο, η μοίρα επεφύλασσε το ίδιο τέλος για τον αγαπημένο της αδερφό.

Ο κατά κόσμον Νικόλαος Μοσχολιός ήταν το τρίτο κατά σειρά από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Μοσχολιού.

Ο ξαφνικός χαμός της αδερφής του τον Αύγουστο του 2005 τον είχε στιγματίσει με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αφοσιωθεί στον Θεό.

Στα τέλη Ιουλίου ο πατέρας Νικηφόρος, κάνοντας γενικές εξετάσεις, διαπίστωσε το πρόβλημα με τον καρκίνο. «Δεν προλάβαμε δυστυχώς να κάνουμε τίποτα. Οι γιατροί τού είπαν ότι έχει καλπάζουσας μορφής καρκίνο. Μέσα σε δύο μήνες ο αδερφούλης μου έλιωσε και έφυγε από τη ζωή» λέει με δάκρυα στα μάτια η μικρότερη αδερφή του, Αθηνά.

Ερωτηθείσα αν ο ίδιος γνώριζε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του απαντά: «Ήθελε να ξέρει τα πάντα και τα ήξερε από την πρώτη στιγμή. Απλά περίμενε να φύγει και να συναντήσει την αδερφή μας και τη μητέρα μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35