23/10/2020 14:22:37

«Ημικρανία» στη ΝΔ για τα μνημόνια συνεργασίας με την Βόρεια Μακεδονία: Δεν βρίσκουν... εισηγητή

«Ημικρανία» στη ΝΔ για τα μνημόνια συνεργασίας με την Βόρεια Μακεδονία: Δεν βρίσκουν... εισηγητή - Media

 

Σε «γόρδιο δεσμό» για τη ΝΔ έχει μετατραπεί η κύρωση τριών μνημονίων συνεργασίας της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, καθώς μια σχεδόν τυπική διαδικασία στη Βουλή έχει μετατραπεί σε ναρκοπέδιο για την κυβέρνηση.

Αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για την κύρωση των μνημονίων. Στη συνέχεια, πληροφορίες από το «Παρόν» φέρουν τον Αντώνη Σαμαρά να μην προτίθεται να υπερψηφίσει τα κείμενα.

Και τώρα, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», εκτός από τον προβληματισμό για την ψηφοφορία και το πώς θα κινηθούν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας που είχαν βγει στα κάγκελα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπάρχει ακόμα ένα αγκάθι.

Ποιος θα είναι ο εισηγητής εκ μέρους της κυβερνητικής πλειοψηφίας καθώς δεν υπάρχουν πρόθυμοι. Κι εκτός των άλλων πρέπει να είναι πρόσωπο που στο παρελθόν δεν έχει κάνει δηλώσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από την αντιπολίτευση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.